2020. január 19., vasárnap, Sára, Marió napja

Címke: E.ON Észak-dunántúli Áramhálózati Zrt.

6 cikk 1/1 oldal

Újabb kutakon tölthetők az e-autók

Budapest mellett más nagyvárosok is kapnak további e-autó-töltőállomásokat, illetve a Főtaxi is bővíti az elektromos flottáját ellátó berendezések számát.

Készülnek a hekkerek ellen a rezsicégek

Az ellátásbiztonság informatikai vetülete is kiemelt szerepet játszik a közműszolgáltatóknál, a védelem folyamatos odafigyelést, munkát és anyagi ráfordítást is megkövetel.

Százezer feltöltős mérő működik

Rengetegen élnek az előre fizetős mérőórák adta lehetőséggel, százezernél is több fogyasztó használja jelenleg az országban az eszközöket.

Együtt hárítják a bajt az áramcégek

Természeti katasztrófahelyzetek esetén jóformán nincs az a mennyiségű erőforrás, amely elegendő lenne az áramszolgáltatás optimális gyorsaságú helyreállításához. A hazai áramcégek ezért a vészhelyzetekben nyújtandó kölcsönös segítségnyújtásról egyeztek meg.

Milliós károk két korsó sörért

Komoly, százmilliós károkat okoznak országszerte a villamosenergia-rendszerekben a színesfémtolvajok – értesült a Magyar Idők a hazai szolgáltatóktól.
6 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.