2024. április 20., szombat, Tivadar napja

Címke: e-jegy

15 cikk 1/2 oldal

Főpolgármesteri Hivatal: folytatódik az ejegyprojekt a az EBRD hitelszerződéses feltételei alapján

A sajtóban megjelent híresztelésekkel ellentétben a fővárosi elektronikus jegyrendszer projektje az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) hitelszerződéses feltételei szerint tovább folytatódik, s az eddig kifizetett összegek alapján elvégzett fejlesztési elemek felhasználhatók a projekt továbbfejlesztése során – közölte a Főpolgármesteri Hivatal pénteken az MTI-vel.

MÁV: december 10-én lép életbe a 2017/2018-as menetrend

A 2017/2018-as vasúti menetrend december 10-én lép életbe, a változás leginkább a Budapest-Nagykanizsa, a Fonyód-Kaposvár, a Budapest-Kaposvár, a Miskolc-Hidasnémeti, a Püspökladány-Biharkeresztes és Budapest-Kelebia vonalon jelentős – közölte a MÁV szerdán az MTI-vel.

Országos elektronikus jegyrendszer jöhet létre

A központi rendszer legkésőbb 2019 decemberében kezdi meg működését, ahhoz mind az országos, mind az elővárosi, regionális és helyi személyszállítási szolgáltatások csatlakoznak.

MÁV-Start: új kedvezmények az e-jegyekre

A fejlesztési minisztérium jóváhagyásával újabb kedvezményeket vezethetnek be az elektronikus csatornákon értékesített menetjegyekre a hazai vasúttársaságok – közölte tegnap a tárca.

Etikus betörők

Várjuk az ügyben folyó nyomozás eredményét. Reméljük, ennek nyomán az „etikus betörők” mellett az „etikus felbujtók” is bíróság elé kerülhetnek majd.

Az innovációhoz megfelelő légkör is kell

Valószínűsíthető, hogy egy online jegyvásárlási rendszert bármelyik felkészült magyar kisebb informatikai cég is ki tudott volna fejleszteni.
15 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.