2024. február 22., csütörtök, Gerzson napja

Címke: Dzsudzsák

10 cikk 1/1 oldal

Dzsudzsák, Böde: újratöltve

Dzsudzsák Balázs visszakerült a magyar labdarúgó-válogatott keretébe, és Böde Dániel, Ugrai Roland, Korhut Mihály, valamint Holman Dávid is meghívót kapott.

Nagy Ádám csatát nyert

Nagy adott egy kulcspasszt a második gól előtt, volt egy kapura lövése, 92 százalékban passzolt pontosan és hat párharcot nyert meg, utóbbi a legjobb mutató volt a mezőnyben.

Mr. Gól egyszerűen nem tud hibázni

Szerdán lapzártánk után történt, hogy a Legia Warszawa Trencsénben 1-0-ra legyőzte a szlovák bajnokot a labdarúgó Bajnokok Ligája 3. selejtezőkörének 1. mérkőzésén. Fel sem tesszük a találós kérdést, mert úgyis mindenki tudja, hogy az egyetlen gólt Nikolics Nemanja szerezte – ahogy csapata valamennyi találatát, szám szerint négyet, a fővárosi Legionáriusok szezonbeli három BL-kvalifikációs meccsén.

Halványan látható légió

Évtizedeken át hallgattuk és hangoztattuk azt a jogosnak tűnő kritikát, hogy a magyar NB I-re alapozva nem lehet kijutni labdarúgó-világversenyre, ezért legfeljebb a légiósainkban bízhatunk.

Storcknál Ronaldo, Dzsudzsáknál Messi nyert

Bernd Storck, a magyar válogatott szövetségi kapitánya Cristiano Ronaldót, Dzsudzsák Balázs csapatkapitány pedig Lionel Messit jelölte meg első helyen a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA), valamint a France Football magazin által közösen odaítélt FIFA-Aranylabda szavazáson.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.