2023. február 3., péntek, Balázs napja

Címke: DVTK

64 cikk 1/7 oldal

Tükörsima Fradi győzelem Pakson

A listavezető Ferencváros ideiglenesen nyolcpontosra növelte előnyét Pakson aratott sikerével a második MOL Vidi FC és a harmadik Honvéddal szemben a labdarúgó OTP Bank Ligában.

Bevált a közös bajnokság

Egyértelmű szakaszhatárt képtelenség kijelölni, inkább csak pillanatképet készíthetünk a magyar jégkorongról. Annál is inkább, mert klubcsapataink ebben az idényben immár három bajnokságban küzdenek.

Lanzafame duplájával nyert a Ferencváros

A százszázalékos teljesítménnyel listavezető Ferencváros 3-1-re legyőzte a vendég Szombathelyi Haladást a labdarúgó OTP Bank Liga harmadik fordulójának szombati játéknapján. NB I-es eredmények.

A 2Rule és a csótányok

Nem telik el nap, hogy a 2Rule (vagyis a Turul) szóba ne kerülne a balos-libsi sajtóban. Ez afféle pótcselekvés arrafelé, egyszer­smind az egyetlen létező identitásuk megélése.

A szomorú tavasz áldozata

A sikertelen szereplés miatt a Diósgyőr klubvezetése menesztette Bódog Tamást a vezetőedzői posztról. A DVTK a tavaszi szezonban csak egyszer tudott nyerni.
64 cikk 1/7 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.