2022. június 29., szerda, Péter, Pál napja

Címke: Dunakanyar

15 cikk 1/2 oldal

Bővült a Pilis Bike erdei kerékpáros úthálózat

Vasúton is elérhetővé tette és 350 kilométeresre bővítette a Pilis Bike erdei kerékpáros útvonalhálózatot a Pilisi Parkerdő Zrt. - mondta Zambó Péter, az erdőgazdaság vezérigazgatója az új útvonal átadásán pénteken Kesztölcön.

Jelentős fejlesztések a turizmusban

Részben állami támogatással több száz vendégvonzó beruházás történik a jövőben a 2016 óta sorra kijelölt turisztikai fejlesztési térségekben, a későbbiekben pedig más területeken is.

Milliárdok jutnak az erdei fejlesztésekre

Hat év alatt a kormány 16 milliárd forintot fordított az erdészetek és nemzeti parkok turisztikai fejlesztésére – közölte Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter.

Halszag

Bemegyek a szokásos kisboltba, csak egy kávét szeretnék venni, ahogy minden reggel. Bent egy öregasszony áll a pultnál.

A Dunakanyarban elfogy a Jobbik

A Jobbik néppártosodásának eredményeként nyolc alapszervezet oszlott fel a Dunakanyarban, így mára csak Szentendrén maradt képviselete a pártnak.

Látogatóközpont épül Dömösön

A Duna-Ipoly Nemzeti Park látogatóközpontot épít a dömösi hajóállomás közelében fekvő 2,5 hektáros területen 1,3 milliárd forint ráfordítással – jelentette be a Földművelésügyi Minisztérium környezetügyért, agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős államtitkára szerdai dömösi sajtótájékoztatóján.
15 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.