2020. február 18., kedd, Bernadett napja

Címke: Duna-palota

21 cikk 1/3 oldal

Változatok a szent születésre

A Szent Család és a betlehemi misztérium figurális ábrázolásának vágya szinte egyidős az intézményes kereszténységgel, funkciója ma is az, mint régen.

Új időszámítás a Kormoránnal

Az Esztrád Színház rendezésében szólal meg december 21-én az együttes hagyományos év végi koncertje a Duna Palota színháztermében, amely egyben albumbemutató hangverseny is.

Credós fohász a hazáért

Ivaskovics József pályaképében van valami, ami a régi énekmondókat, nyughatatlan polihisztorokat, hazánk és kultúránk nagy újrafelfedezőit idézi.

A mindannyiunkban zengő szó és lélek

„Addig élek, amíg élek. / Amíg bennem zeng a lélek. / Zeng a lélek, zeng a szó. / Zeng a szerelem ajtó.” E szavakkal köszöntötték a közönséget és Csibi Krisztinát, a Magyarság Háza igazgatóját.

Jótékonysági gálaműsor a Duna Palota dísztermében

Jótékonysági gálaműsort ad a Duna Palota dísztermében csütörtök este a Bánffy Szalon az V. kerületi önkormányzattal és több szervezettel összefogva - mondta el Molnár Adrienn, a szalon vezetője az M1 aktuális csatorna szerdai műsorában.

Ma is egyedül Krisztus

A Mécsvilág keresztyén művészkör tagjainak Solus Christus (Egyedül Krisztus) című, a reformáció 500. évfordulóján prezentált kiállítása november 1-jéig látható a Duna Palotában.
21 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.