2022. május 18., szerda, Erik, Alexandra napja

Címke: drogcsempészet

9 cikk 1/1 oldal

Kuba és az USA együtt a drogcsempészet ellen

Kuba továbbra is együttműködik az Egyesült Államokkal a drogcsempészet ellen, jóllehet Donald Trump amerikai elnök kormányzata leállította a problémával foglalkozó magas szintű találkozókat – mondta csütörtökön a kubai országos kábítószer-bizottság elnöke.

A kolumbiai kormány megkezdte béketárgyalásait az ELN gerillaszervezettel

A kolumbiai Nemzeti Felszabadítási Hadsereg (ELN) szervezete és Kolumbia kormánya megkezdte hivatalos béketárgyalásait kedden az ecuadori fővárosban, hogy lezárják a marxista gerillaszervezet szerepét az öt évtizede tartó fegyveres konfliktusban, amely százezrek halálát okozta, milliókat tett menekültté és súlyosan visszavetette a gazdaságot.

Mexikó legalizálja a drogfogyasztást

Szűk, vasúttal felszerelt kis alagutakon szállítják a kábítószert az Egyesült Államokba a mexikói drogkartellek a határ alatt.

Megöltek egy befolyásos kábítószer-kereskedőt Kolumbiában a rendőrök

Lelőtték a befolyásos kolumbiai drogkereskedőt, a „Guagua” ragadványnéven is ismert Jairo de Jesús Durango Restrepót egy rendőrségi akcióban a latin-amerikai ország északnyugati részén – közölte Jorge Hernando Nieto Rojas rendőrfőnök az RCN helyi tévécsatornával.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.