2024. április 13., szombat, Ida napja

Címke: Dózsa László

9 cikk 1/1 oldal

Nem engednek az ’56-ból

Az ’56-os emlékév ellen totális támadást folytatóknak az fáj leginkább, hogy a 60. évfordulón visszaadták a magyar népnek a büszkeséget.

Emlékezés és gyász 1956 kapcsán

A hősök tiszteletében egyet kell érteniük a magyaroknak akkor is, ha sok másban vitáik is lehetnek egymással – mondta Balog Zoltán.

A diktatúra nem tréfált

Stefka István újságíró Nem vallott, eltemetve című ötvenperces fikciós dokumentumfilmje Dózsa László életén keresztül mutatja meg az elnyomást, amely a tréfát még színpadon sem ismerte.

Átadták Budapest díszpolgári címeit

Átadták Budapest díszpolgári címeit a Fővárosi Közgyűlés pénteki ünnepi ülésén, az elismerő címmel a kulturális, a tudományos és a sportélet nyolc kiemelkedő képviselőjét tüntették ki.

A jövő héten kezdődik a lengyelországi Magyar évad

A jövő héten kezdődik a lengyelországi Magyar évad, amelynek egyik fő eseménye lesz október 21-én a Nemzeti Színház előadásában a Tóth Ilona című darab ősbemutatója – hangzott el a programokról tartott szerdai varsói sajtótájékoztatóján.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.