2023. szeptember 21., csütörtök, Máté, Mirella napja

Címke: dopping

123 cikk 1/13 oldal

Mögötte mélység, előtte csúcs

A visszatérés az egyik legnagyobb kihívás a sportban. Súlyos sérülés, gyermekáldás után sem könnyű, hát még eltiltás után, amikor az előítéletekkel is meg kell küzdeni.

Beugróként bizonyítanának

Végeredményben ­megnyugtatóan megoldódott a kajak-kenut, azon belül elsősorban természetesen a férfi kajakosokat e nyáron megosztó újabb doppingügy.

Szellem a palackból

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség rövid közleményben tudatta, hogy Hüttner Csaba szövetségi kapitány megváltoztatta a világbajnokságra készülő válogatott összeállítását.

A vb eddigi minden doppingtesztje negatív

Minden doppingteszt negatív eredményt hozott az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon, ahol már csak a szombati angol-belga bronzmérkőzés és a vasárnapi francia-horvát döntő van hátra.

A bajnok magánya

Pars Krisztián csendet és nyugalmat kér és fogadkozik, hogy másfél év múlva, az eltiltása letöltése után visszatér és kiköszörüli a csorbát. Kívánjuk neki, hogy így legyen.
123 cikk 1/13 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.