2022. augusztus 9., kedd, Emőd napja

Címke: donald trum

12 cikk 1/2 oldal

Háborút lát az USA

Nem lát sok mozgásteret az Észak-Koreával folytatott versenyfutásban az amerikai elnök nemzetbiztonsági tanácsadója.

Trump és Putyin között volt egy második találkozó is Hamburgban

Donald Trump amerikai és Vlagyimir Putyin orosz elnök a G20-as országcsoport hamburgi csúcstalálkozóján nem egyszer, hanem kétszer találkozott. Kedd későn este kiderült: nem külön találkozóról volt szó, hanem a vacsorai beszélgetésről.

Januártól rendet ígér Trump

A milliárdos üzletember egyes friss közvélemény-kutatási eredmények alapján kis lemaradásban van Hillary Clintonhoz képest, mások szerint viszont kissé meg is előzi.

Trump: „úgy tűnik, nem leszünk jó viszonyban Cameronnal”

Elnökké választása esetén nem számít „nagyon jó” viszonyra David Cameron brit miniszterelnökkel Donald Trump, az amerikai republikánus párt elnökjelölt-aspiránsa. Trump, aki az ITV brit kereskedelmi televízió hétfői politikai magazinműsorának nyilatkozott, Cameron őt elítélő decemberi nyilatkozatára utalt.

Obama elnök keményen bírálta Donald Trumpot

Keményen bírálta Donald Trumpot és elveit vasárnap Barack Obama amerikai elnök, és anélkül, hogy név szerint említette volna a republikánusok várható elnökjelöltjének nevét, azt vetette a szemére, „nem tudja, miről beszél”, és megnyilvánulásaival elárulja az amerikai értékrendet.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.