2023. január 29., vasárnap, Adél napja

Címke: Doll

10 cikk 1/1 oldal

Nem lett a Ferencváros Fergusonja

Meglepőnek tűnhet, hogy a listavezetőnél edzőváltásra adják a fejüket a vezetők. Ám két hét múlva jön a Vidi elleni rangadó, addigra fel kell rázni a társaságot.

Doll a Vidit és a Honvédot tartja a legnagyobb riválisnak

Az OTP Bank Ligában a címvédő Vidit és a tavaly aranyérmes Budapest Honvédot tartja a két forduló után százszázalékos teljesítménnyel éllovas Ferencváros legnagyobb riválisának Thomas Doll vezetőedző.

Doll: ez a Ferencváros, mi sosem adjuk fel

Thomas Doll vezetőedző szerint amíg egy százalék esély van, a Ferencváros küzdeni fog a továbbjutásért a labdarúgó Európa Ligában.

Látható stílus

A lisszaboni vereség, még ha nem is éltük meg sorscsapásként, új fejezetet nyitott a magyar labdarúgó-válogatott és persze Bernd Storck életében is.

Élet és tűz nélkül

A Ferencváros labdarúgócsapata legalább egy évre száműzte magát Európából. A szakmai, anyagi, lelki és presztízsveszteség e pillanatban még felmérhetetlen.

Böde Dani és a magyar stand-up

Hogy mi az összefüggés a magyar válogatott csatára és a Showder Klub között? Az ég világon semmi. Hacsak az nem, hogy humorban és labdarúgásban is elég rosszul állunk.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.