2024. április 15., hétfő, Anasztázia, Tas napja

Címke: dokumentumfilm

68 cikk 1/7 oldal

Az ember egészét nevelő módszer

Az egész világon elterjedt Kodály-módszer egyedülálló, védett szellemi örökség, és nagyon büszkék lehetünk arra, hogy Magyarországról származik.

Kárpátaljáról vetít dokumentumfilmet szombaton az M5

Szomszédaink, a magyarok címmel vetít dokumentumfilmet Kárpátaljáról az M5 kulturális csatorna december 1-én. A Magyar Média Mecenatúra Program által támogatott film olyan kérdésekre keresi a választ, hogy milyen most magyarnak lenni Kárpátalján? A filmet a Filmszemle-díjas Zámborszki Ákos és a Junior Prima- díjas Galán Angéla jegyzi.

Gyurcsány EU-s pénzből készült filmben kampányol

Az Európai Unió anyagi támogatásával készített dokumentumfilmet Hajdú Eszter filmrendező a 2018-as országgyűlési választásról, amelyet az amszterdami filmfesztiválon is bemutatnak.

Bemutatják a Waclaw Felczakról szóló dokumentumfilmet halála 25. évfordulóján

Waclaw Felczak, a lengyel-magyar barátság patrónusának számon tartott lengyel történész, második világháborús futár halála keddre eső 25. évfordulóján bemutatják a róla szóló dokumentumfilmet Katowicében – tájékoztatta Beata Netz lengyel közíró, a film forgatókönyvírója és producere az MTI-t.

Caravaggio pokoljárása

A Caravaggio – Vérről és lélekről című filmet Budapesten az Uránia Nemzeti Filmszínházban vetítik, országszerte pedig számos filmszínházban látható lesz.
68 cikk 1/7 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.