2022. december 7., szerda, Ambrus napja

Címke: Doha

24 cikk 1/3 oldal

Negyeddöntős a Fucsovics, Pella páros Dohában

Fucsovics Márton és az argentin Guido Pella negyeddöntőbe jutott az 1,3 millió dollár (365 millió forint) összdíjazású keménypályás dohai férfi tenisztorna párosversenyében.

Simone Biles, a pöttöm óriás

Már a dohai torna-világbajnokság elején láthattuk, Simone Bilest az sem zökkenti ki a nyugalmából, ha vesekőpanaszokkal kórházba viszik.

Beszivárog a politika a mekkai zarándoklatra

A katariaknak idén nem sikerült eljutni az iszlám vallás legszentebb helyére – Doha legalábbis azt állítja, Rijád a zarándoklatra is kiterjesztette a katari blokádot.

Párizs a Katar elleni szankciók eltörlésére hívott fel Dohában

A Perzsa(Arab)-öböl térségében élő emberek ezreit érintő, Katarral szembeni büntetőintézkedések eltörlésére hívta fel a szankciókat elrendelő négy arab államot Jean-Yves Le Drian francia külügyminiszter szombaton Dohában.

Üzletemberek, politikusok a terrorlistán

Négy arab ország a terroristákról vezetett listájára tett 59 természetes és 12 jogi személyt, akinek gyanújuk szerint kapcsolata van Katarral. Olyan országokról van szó, amelyek – öt további államhoz hasonlóan – a minap megszakították diplomáciai kapcsolataikat Katarral arra hivatkozva, hogy Doha terroristákat támogat és beleavatkozik a belügyeikbe.
24 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.