2024. május 18., szombat, Erik, Alexandra napja

Címke: Döbrentei Kornél

6 cikk 1/1 oldal

A baloldal végtelen gőgje

Bezzeg 2006-ban nem voltak sajtóhisztik az aránytalanságért, Magyarország volt a legdemokratikusabb ország, az őszödi beszéd a politikai őszinteség csodás iskolapéldája.

Szűznemzés magyar módra

Annak a szánalmas, a magyarkanizsai turulmadár elrepülésére áhítozó senkiházinak (és a többinek) meg üzenjük: a turul marad. A Böszörményi úton és Magyarkanizsán is. Mindenütt.

A magyarság lelki hadvezére volt

Szervátiusz Tibor munkássága igazodási pont volt a magyar művészeti és közéletben, mesterünk volt kultúrában és magyarságban.

Az elmaradt vezeklés pere

Sinkovits-Vitay András színművész Elmaradt vezeklés című, két CD-s szavalóalbumán Döbrentei Kornél és Szentmi­hályi Szabó Péter verseit mondja el.

A Júdás-kultusz tagadása

Döbrentei Kornél visszahelyezi az irodalmi térképre, történelmünkben bőséggel megszolgált jogai­ba a politikai publicisztikát.

Isten éltesse a hetvenkedő tengerészt!

Döbrentei Kornél József Attila-díjas írót, költőt ma 18 órától köszöntik barátai és tisztelői a Magyarság Háza Corvin-termében.
6 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.