2022. január 19., szerda, Sára, Marió napja

Címke: Dmitrij Rogozin

8 cikk 1/1 oldal

Aszad: az amerikai támogatású milíciák árulók

Árulók azok a szíriai milíciák, amelyeket az Egyesült Államok támogat – jelentette ki Bassár el-Aszad szíriai elnök a hivatala által közzétett hétfői közleményében.

Románia nem engedte be légterébe az orosz miniszterelnök-helyettes gépét

Románia nem engedte be légterébe azt a Moszkva-Chisinau útvonalon közlekedő repülőgépet, amelyen Dmitrij Rogozin orosz miniszterelnök-helyettes utazott – erősítette meg a román hírügynökségek értesülését a bukaresti külügyminisztérium pénteken. Rogozin később úgy nyilatkozott az Interfax orosz hírügynökségnek, hogy a román és a magyar hatóságok is megtagadták repülőgépétől a légtérhasználatot.

Sikeres volt az ICBM-rakétát elhárító amerikai kísérlet

Sikeres volt az a keddi teszt, amely során az Egyesült Államok elhárította egy feltehetően olyan interkontinentális ballisztikus rakéta (ICBM) támadását, amelynek kifejlesztésén Észak-Korea munkálkodik – adta hírül az Egyesült Államok védelmi minisztériuma.

Moszkva nem tekint derűlátóan a balkáni fegyverkezésre

Oroszország nem tekint derűlátóan a balkáni fegyverkezésre, mert nem szeretné, ha a kilencvenes évek háborúi megismétlődnének – jelentette ki Dmitrij Rogozin orosz miniszterelnök-helyettes kedden Belgrádban, reagálva azokra a híresztelésekre, amelyek szerint Horvátország ballisztikus rakétákat szerez be.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.