2020. november 30., hétfő, András, Andor napja

Címke: Dmitrij Peszkov

44 cikk 1/5 oldal

Váratlan találkozót tartott Putyin és Aszad

Váratlan, előre be nem jelentett találkozóra került sor csütörtökön Szocsiban Bassár el-Aszad szíriai államfő és Vlagyimir Putyin orosz elnök között.

A Kreml sajnálja az EU-nagykövet visszarendelését

A Kreml sajnálja, hogy az EU a Szkripal-ügy miatt konzultációra visszahívta moszkvai nagykövetét - jelentette ki Dmitrij Peszkov orosz elnöki szóvivő pénteken Moszkvában újságíróknak.

Kreml: Putyin és Trump mindenképp találkozik Vietnamban

Mindenképp tárgyal majd egymással Vlagyimir Putyin orosz és Donald Trump amerikai elnök a vietnami Da Nangban, az Ázsiai és Csendes-óceáni Gazdasági Együttműködés (APEC) szervezetének csúcstalálkozóján – jelentette ki Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője kedden Moszkvában.

Orosz illetékes: a katonai művelet fő feladatai teljesültek Szíriában

Az orosz katonai művelet fő feladatai gyakorlatilag teljesültek Szíriában – jelentette ki Vlagyimir Samanov, az orosz parlament alsóháza védelmi bizottságának elnöke hétfőn Asztanában, ahol megkezdődött a szíriai válság rendezését célzó nemzetközi tárgyalások 7. fordulója.

Sztálin-mellszobrot avattak fel Moszkvában

Felavatták csütörtökön Moszkvában Oroszország 20. századi vezetőinek sétányát, amelyen a hét mellszobor egyike Joszif Sztáliné.
44 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.