2019. április 26., péntek, Ervin napja

Címke: DK

816 cikk 1/82 oldal

Az ellenzék és az utcai politika

Nézzük meg, hogyan változott 180 fokot a balliberálisok véleménye az utcai politizálásról! Ez ügyben teljesen mást mondanak kormányon, mint ellenzékben.

Megbukott Czeglédyék érvelése

Gyurcsányék többek közt azt kifogásolták, hogy a volt elszámoltatási kormánybiztos arról beszélt: a jelenleg előzetesben ülő Czeglédy Csaba kampánypénzt gyártott a pártnak.

A Konrád-Gyöngyösi tengely

Gyöngyösi Márton és Konrád György is egyetért abban, hogy „Az ördög öreganyjával is össze lehet fogni, ha teljesülhet a cél, a választási törvények demokratikus megváltoztatása.”

Baloldali előjáték

Nem félnek ezek a pártok és jelöltek az emberek, főként a baloldali érzelműek jogos haragjától, amiért azok ismét átverve érezhetik magukat?

Dömötör: A spekuláns maga ismertette a tervét

Soros György maga hozta nyilvánosságra a terveit, a magyar kormánynak nem kellett közvélemény-kutatást végeztetnie az ügyben – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

Családbarát lépések

Nem kevesen, összesen egymillió-háromszáznyolcvankétezren küldték vissza a családok védelméről szóló konzultáció kérdőíveit. Ez volt a harmadik legnagyobb részvétel mellett zajló felmérés.
816 cikk 1/82 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.