2024. június 17., hétfő, Laura, Alida napja

Címke: dízel-botrány

13 cikk 1/2 oldal

Dízelbotrány az Opelnél, nyomoz a rendőrség

A berlini szövetségi közlekedési minisztérium már júliusban bejelentette, hogy kezdeményezte az Opel hivatalos meghallgatását három modelljével kapcsolatban.

Csalószoftvert találtak a BMW autóinál is

A BMW autógyárnak tízmillió euró büntetést kell fizetnie egyes dízelautó-modelljeinél a motorvezérlő szoftver károsanyag-kibocsátás szabályozási moduljának kikapcsolása miatt.

Védenék a dízelt a környezetvédők

Nem tett jót a dízelmotoros autók hírnevének, hogy szükség esetén ki lehet tiltani a dízelautókat Düsseldorf és Stuttgart belvárosából.

Jöhetnek a lebukott német dízelek

A Használtautó.hu szerint az év eleje óta látványosan esett a dízelmotoros autók népszerűsége a használt autót keresők körében.

Szigorítani kell a szabályokon a károsanyag-kibocsátás körüli csalások miatt

Az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésén a képviselők ajánlásokat fogadtak el az autóiparban előforduló csalások megelőzése érdekében, valamint szigorították a típusjóváhagyásra vonatkozó környezetvédelmi és biztonsági szabályokat – közölte az uniós parlament sajtószolgálata kedden.
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.