2024. június 15., szombat, Jolán, Vid napja

Címke: Disney

12 cikk 1/2 oldal

Hamupipőke mobilja

Az élet nem habos torta. Egy brit illusztrátor ezt olyan komolyan vette, hogy Disney figuráit 2017-be rajzolta, hogy ők is rájöhessenek.

A mesefigurák titkos magánélete

Stílszerűen mondva kiszabadult a szellem a palackból: a Disney filmvászonra vinné Aladdin történetét, amelyből egykor nagy sikerű rajzfilmet készítettek.

Langyos matinémozi új ember-lény barátsággal

A David Lowery rendezte Elliott, a sárkány a Disney égisze alatt készült el, a stúdió 1977-es Peti sárkánya című fantasy-musical-vígjátéka alapján. Angolul mindkét film címe Pete’s Dragon, így a szülői vagy nagyszülői státuszba kerülő amerikai mozinézők azonnal tudhatták, hogy ez egy remake. Nálunk, illetve nekem ez nem volt első pillantásra egyértelmű.

Bolyhos animációs móka

Kivétel nélkül minden gyereket és felnőttet egyszerre és külön-külön is foglalkoztat: mit csinálnak a házi kedvencek, amikor nincs otthon a gazdi?

Hurráoptimista emlősutópia

A Zootropolis – Állati nagy balhé című film nem egyszerű mese, inkább a krimi és a buddy movie írott és íratlan szabályai szerint építi fel magát.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.