2020. november 24., kedd, Emma napja

Címke: diplomaták

26 cikk 1/3 oldal

Az ENSZ BT engedélyezte észak-koreai diplomaták utazását Szingapúrba

Az ENSZ Biztonsági Tanácsának szankciós testülete szerdán engedélyezte, hogy észak-koreai diplomaták utazzanak Szingapúrba a június 12-én tartandó, Donald Trump amerikai elnök és Kim Dzsong Un észak-koreai vezető tervezett csúcstalálkozójára - közölték diplomaták.

Moszkva folytatja a nyugati diplomaták kiutasítását

Bekérette az orosz külügyminisztérium pénteken több nyugati és nyugati orientációjú ország nagykövetét, hogy jegyzékben fejezze ki tiltakozását a Nagy-Britanniával való szolidaritás jegyében orosz diplomatáknak a Szkripal-ügy miatt történt kiutasítása ellen és hogy hasonló ellenintézkedéseket jelentsen be.

Moszkva: Nem marad el a válasz a kiutasításokra

Oroszország mindenképpen válaszolni fog a Nyugat és az európai kormányok összehangolt kiutasítási akciójára, de ezt a megfelelő időpontban teszi majd meg - mondta a Kreml szóvivője.

Orosz diplomatákat utasított ki Európa

Minden idők legnagyobb összehangolt kiutasításával válaszolt hétfőn a nemzetközi közösség egy brit–orosz kettős ügynök Angliában történt megmérgezésére.
26 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.