2023. december 7., csütörtök, Ambrus napja

Címke: diploma

32 cikk 1/4 oldal

Ki futott itt lukra?

Trükkök százai, kreatív jogászkodás és lehengerlő kommunikációs offenzíva: ez Soros embereinek módszere, amellyel megpróbálják elfedni a nyilvánvalót.

Továbbra is az egyik legjobb befektetés a diploma

Horváth Zita: ha a munkapiaci értéket nézzük, akkor a felsőoktatás versenyképes és jó befektetés, hiszen gyakorlatilag nem beszélhetünk diplomás munkanélküliségről hazánkban.

Magyarországon akar élni a fiatalok kétharmada

Házasságban, és leginkább Magyarországon képzelik el a jövőjüket a magyar fiatalok, akik saját anyagi és társadalmi helyzetükkel is elégedettebbek, mint korábban.

Meg kell tanulni jól tanulni az idegen nyelveket

Összesen 91 595 olyan esetet tart nyilván a Felsőoktatási Információs Rendszer, amikor a hallgató sikeres záróvizsgát tett, de oklevelét nyelvvizsga hiányában még nem kapta meg.

Rétvári Bence: egyre több a diplomás

A családokat és a képzések elvégzését segítő intézkedés a több százezer gyerekre bővült ingyenes iskolai étkeztetés és az egymillió gyermeknek járó ingyenes tankönyv is
32 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.