2024. július 24., szerda, Kinga, Kincső napja

Címke: Diósgyőr

43 cikk 1/5 oldal

A címvédő is elbúcsúzott a kupától

Tovább mélyült a válság Diósgyőrben. Az NB I-ben a kiesés elkerüléséért küzdő labdarúgócsapat 5-3-ra kikapott a másodosztályú Budaörstől, és ezzel kiesett a Magyar Kupában.

A diósgyőri szurkolók elfogadták a felajánlott tulajdonrészt

A Diósgyőr Szurkolók Közössége-Egyesület elfogadta a miskolci önkormányzat kétszázalékos felajánlását a labdarúgóklubot működtető DFC Kft. kisebbségi tulajdonrészéből, egyúttal arról is döntött, hogy a gazdasági társaság többségi tulajdonosának szintén kettő százalékos tulajdonrészére vonatkozó felajánlásról tárgyalásokat kezdeményez.

Munkahelyeket teremtenek az új magyar termékek

A hazai textilgyártás is feltámadhat a jövőben, ha a száz százalékban magyar tulajdonú 2Rule sportszermárka itthon gyártott termékei egyre szélesebb körben jelennek meg a sportvilágban.

Temetetlen

A Diósgyőrért aggódó szurkolók találkozót kértek a klub többségi tulajdonosától, ugyan ossza meg már közvetlenül velük, ­miért vergődik szeretett csapatuk.

A szomorú tavasz áldozata

A sikertelen szereplés miatt a Diósgyőr klubvezetése menesztette Bódog Tamást a vezetőedzői posztról. A DVTK a tavaszi szezonban csak egyszer tudott nyerni.
43 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.