2024. június 17., hétfő, Laura, Alida napja

Címke: Díjnet

8 cikk 1/1 oldal

Alapítványokat is támogathatnak az ügyfelek a Díjneten

Decembertől a közüzemi számlák befizetése mellett alapítványokat is támogathatnak az ügyfelek a Díjneten, az ehhez szükséges komplex informatikai rendszer kiépítésére a társaság ötmillió forintot költött – közölte a Díjnet az MTI-vel.

A Tiszamenti Regionális Vízművek is csatlakozott a Díjnethez

Az elmúlt héten a Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. (TRV) is csatlakozott a Díjnet rendszeréhez, ezt követőn a TRV mintegy 250 ezer ügyfele is elérheti az e-számlázással foglalkozó cég szolgáltatásait – közölte a Díjnet az MTI-vel.

Keddtől az NKM Áramszolgáltató is elérhető a Díjneten

Harmincra emelkedett a Díjneten elérhető szolgáltatók száma, miután keddtől az NKM Áramszolgáltató Zrt. (korábbi nevén Démász) is csatlakozott az e-számlakezelő társaság rendszeréhez – közölte Díjnet az MTI-vel.

Csaló adathalászokra figyelmeztet a Díjnet

Csaló adathalászok a Díjnet Zrt. nevével visszaélve akarnak bankkártyaadatokhoz hozzáférni, ezért óvatosságra intik az érintetteket.

Okos távhőmérést építenek ki Celldömölkön

Korszerűsödik a közeljövőben Celldömölk távhőszolgáltatása, miután a Veo­lia Energia Magyarország Zrt. hatékonyságjavító beruházásokat vállalt.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.