2019. április 21., vasárnap, Konrád napja

Címke: díjátadó

33 cikk 1/4 oldal

Merészség és fantázia

Böjte Csaba ferences rendi szerzetesnek adta át a Pro Cultura Hungarica díjat Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere a Hagyományok Házában kedden a magyar kultúra napján tartott díjátadó gálán.

Átadták az idei Golden Globe-díjakat

Dráma kategóriában a legjobb színésznő Glenn Close, a legjobb férfi színész Rami Malek, a legjobb film a Bohém Rapszódia lett.

Közízlés

A nagy díjátadók évek óta nézőszámcsökkenéssel küzdenek, a múlt vasárnapi Emmy-díj-kiosztást alig több, mint tízmillióan nézték. Ez 11 százalékos csökkenés a tavalyi nézettséghez képest.

Ronaldo, Modric vagy Szalah lesz a legjobb

A díjátadó gála szeptember 24-én a londoni Royal Festival Hallban lesz, ott adják át a legszebb gólnak járó Puskás-díjat is.

Átadták az Év tanára díjakat

Ha nincs iskola, "szétszéled a nyáj", ha nincsenek lelkes pedagógusok, nincs magyar jövő - jelentette ki a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős ügyvezető helyettes államtitkára Budapesten szombaton, a kozepsuli.hu oldal szerkesztőségének Óvodától diplomáig magyarul - Év tanára díjátadó rendezvényén.
33 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.