2019. június 16., vasárnap, Jusztin napja

Címke: díj

135 cikk 1/14 oldal

Díjak a kamerák mögött állóknak

Hat kategóriában díjazták a magyar operatőröket a második alkalommal megrendezett operatőrversenyen, amelynek eredményét csütörtökön hirdették ki a Pesti Vigadóban.

Külföldi vállalatvezetőket díjazott a BBJ és a HIPA

Ötödik alkalommal díjazott külföldi vállalatvezetőket a Budapest Business Journal (BBJ) és a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA), idén Taira-Julia Lammi, az ABB Kft. vezetője kapta Az év külföldi vállalatvezetője díjat, külön elismerésben részesült Kannan Prabhakar, az Apollo Tyres ügyvezető igazgatója – közölték a szervezők szombaton az MTI-vel.

A Last Call és a Ruben Brandt, a gyűjtő is díjat nyert Triesztben

Kis Hajni Last Call című munkája a legjobb rövidfilmnek járó díjat, Milorad Krstic rendezése, a Ruben Brandt, a gyűjtő pedig a Sky Arte televízió különdíját nyerte el a közép-európai filmek nagy presztízsű filmfesztiválján Triesztben – közölte a Magyar Nemzeti Filmalap szerdán az MTI-vel.

Díjcsökkenés lesz idén a hazai bankszektorban

Komoly változások várhatók a mindennapi bankolásban, és a leg­gyakrabban felszámított díjaknál is változás jöhet. A kilátások az olcsóbb bankolás irányába mutatnak.

Pongrátz: Alapítson Horn-díjat a Jobbik!

Inkább egy Horn Gyuláról elnevezett díjat osztogasson a Jobbik a Pongrátz Gergely érdemkereszt helyett! – ezt írta nyílt levelében az '56-os forradalmár testvére.

A hazugság királyai

Mindig voltak újságírók, akik felültek az épp aktuális témák követésére, s csak annyit kell tenni, hogy írunk egy izgalmas, hihető történetet, amelyet soha senki nem fog ellenőrizni.
135 cikk 1/14 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.