2023. március 29., szerda, Auguszta napja

Címke: Digitális Magyarország Program

5 cikk 1/1 oldal

Technológiasemlegesség a digitalizációban

Azonos szolgáltatásokra a technológia típusától függetlenül azonos szabályokat kell alkalmazni az úgynevezett technológiasemlegesség elve szerint.

Szupergyors internetet kapnak a Bereg falvai

Egymilliárd forint értékű informatikai-távközlési beruházás valósul meg a Digitális Magyarország program részeként Fehérgyarmat környékén, ahol optikaikábel-gerinchálózatot építenek ki.

Egymilliárdos informatikai-távközlési beruházás Fehérgyarmat környékén

A Digitális Magyarország program részeként egymilliárd forint értékű informatikai-távközlési beruházás valósul meg Fehérgyarmat környékén, ahol optikai kábel gerinchálózatot építenek ki – közölte a fejlesztés nyertes pályázója, a SzamosNet Kft. ügyvezetője az MTI-vel.

Csütörtöktől ingyen használhatják a tanárok az Office 365 programcsomagot

Csütörtöktől több mint 150 ezer tanár és oktató ingyen használhatja a Microsoft felhőalapú Office 365 programcsomagját öt személyi számítógépen, illetve további öt különböző mobileszközön, legyen az táblagép vagy okostelefon – jelentette be a köznevelésért felelős államtitkár sajtótájékoztatón, Budapesten.
5 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.