2021. október 22., péntek, Előd napja

Címke: dicséret

14 cikk 1/2 oldal

Az MSZP-t dicséri a Jobbik

Abban az országban, ahol legalább tíz miniszterelnök-jelöltet tud az ellenzék felmutatni, nem csoda, ha a Jobbikban egyszerre három külügyminiszteri aspiráns is jelentkezik.

Dicsérik a Merkely professzor vezette orvoscsapatot

Kijutott az elismerés a vasárnap záruló magyarországi vizes világbajnokságon az orvosi hátteret biztosító, Merkely Béla professzor vezette csapatnak: a nemzetközi szövetség (FINA) orvosi bizottsága dicsérte meg külön a tevékenységét a csaknem félezer ember alkotta orvos-egészségügyi csoportnak.

Családi viszály az Arab-öböl térségében

A XVIII. században élt vallási reformer, Ibn Abd al-Wahhab leszármazottai közül kétszázan közös nyilatkozatot írtak, miszerint Katar uralkodója nem az ő ősüktől származik.

Stoltenberg méltatta Magyarország NATO vállalásait

A védelmi költségvetés növelésére tett lépéseket és a kiváló műveleti szerepvállalást kiemelve méltatta Magyarország NATO iránti elkötelezettségét Jens Stoltenberg NATO-főtitkár Simicskó István honvédelmi miniszterrel folytatott megbeszélésén csütörtökön Budapesten.

Obama szerint nincs jobb elnökjelölt Hillary Clintonnál

Barack Obama szerint nincs jobb elnökjelölt Hillary Clintonnál, az amerikai elnök ezt a CBS televízió „Szemtől szembe a nemzettel” című műsorában jelentette ki, egyúttal élesen bírálta Donald Trump republikánus elnökjelöltet.
14 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.