2024. június 15., szombat, Jolán, Vid napja

Címke: destabilizáció

9 cikk 1/1 oldal

A hálózat bosszúja

Soros György alapítványa és aktivistái kulcsszerepet játszottak abban a destabilizációban, amelynek következményeként 2013 végén kitört Ukrajnában a Majdan-forradalom.

Harci helyzetre készül Moszkva és Peking

A kínai államfő destabilizáló tényezőként tekinthet az Egyesült Államokra, amellyel az utóbbi hónapokban elmérgesedett a kereskedelmi vitája.

Ha kidobod Sorost az ajtón, bejön az ablakon

A Balkánon ismét feszültségek tapasztalhatóak. Szlovákiában, Romániában és például Macedóniában is felmerült a gyanú, hogy Soros György megpróbál beavatkozni a belpolitikai folyamatokba.

Több mint kampányfőpróba

A kontinenst Soros Györgynek és ügynökszervezetei zsoldosainak, valamint az európai őslakosokra, vagyis a ránk küldött félkatonai jellegű muszlim tömegeknek a lábai tapossák.

Fico: Renzi lesz a felelős az eurózóna destabilizálódásáért

A lehető leghatalmasabb politikai hibát követte el Matteo Renzi, a lemondását szerdán benyújtott olasz miniszterelnök, amiért a hétvégi népszavazás eredményéhez kötötte maradását a kormányfői poszton, s közvetlenül őt terheli majd a felelősség az euróövezet destabilizálódásáért – jelentette ki az uniós elnökséget ellátó Szlovákia miniszterelnöke, Robert Fico, csütörtökön a pozsonyi parlamentben, ahol a kérdések órájában reagált az olaszországi történésekre, erőteljesen bírálva Renzit.

Schmidt Mária szerint Merkel destabilizál

Ki kell mondani: a német kancellár felelőtlen és ostoba magatartása miatt jutott a mostani helyzetbe Európa – jelentette ki Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum főigazgatója.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.