2024. április 20., szombat, Tivadar napja

Címke: Design Terminal

13 cikk 1/2 oldal

Elindult a régió első startup programja, a V4 Startup Force

A Design Terminal szervezésében indított ösztöndíjprogram célja a régión belüli startupok és nagyvállalatok együttműködésének támogatása, ezáltal az országok közötti üzleti kapcsolatok erősítése – közölte a Design Terminal az MTI-vel kedden.

Startup cégeknek indít innovációs programot a Mol

Prototípussal rendelkező startup cégeknek hirdet programot a Mol-csoport, a nyertes pályázók a MOL kiskereskedelmi infrastruktúráján és vevőkörén tesztelhetik megoldásaikat – közölte a vállalat pénteken az MTI-vel.

Huszonegy magyar cég a CeBIT kiállításon

Az idei hannoveri a CeBIT-en – Európa legnagyobb digitális szakkiállításán – 21 magyar cég mutatkozik be – közölte a Design Terminál (DT) az MTI-vel.

Magánkézbe került az állami Design Terminál

Magántulajdonú nonprofit szervezetként folytatja munkáját a Design Terminál a hónap elejétől – derül ki a cég közleményéből. Január óta köztudott, hogy a szervezet – több mint hetven másik háttérintézménnyel együtt – megszűnhet vagy beolvadhat más hivatalokba vagy szervezetekbe.
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.