2024. május 22., szerda, Júlia, Rita napja

Címke: demszky

12 cikk 1/2 oldal

Demszky tanár úr

Az ötödik nászútjáról nemrég hazatért Demszky Gábor arról adott hírt közösségi oldalán, hogy hamarosan Németországba települ, ahol majd tanítani fog.

Magyar György hazudik

Közeledik az országgyűlési választás napja, s ilyenkor megfigyelhető, hogy előtte néhány hónappal-héttel feltűnnek a politikai szerencselovagok. Magyar György pont ilyen.

Demszky részletes terv nélkül építtetett

Újfent bebizonyosodott: a 4-es metró korrupciógyanús beruházása kapcsán a döntéseket Demszky Gábor volt szabad demokrata főpolgármester és köre, illetve a DBR Metró Projekt Igazgatóság hozta meg – közölte a 4-es metró beruházását vizsgáló fővárosi munkacsoport vezetője, aki arról is beszélt: a BKV-nak csak „bábszerep” jutott a projektben.

Csak protokoll

Arra az újságírói kérdésre, tűzbe tenné-e a kezét, hogy nem loptak a Városházán, Demszky Gábor ekképp felelt: „Nem mondanám. Bizonyára loptak.”

Tarlós István: Demszky Gábor össze-vissza beszél

A főpolgármester úgy látja, hogy a 4-es metró ügyével kapcsolatban a legkevesebb szó magáról az Európai Csalás Elleni Hivatal által készített jelentés tartalmáról esik.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.