2024. március 5., kedd, Adorján, Adrián napja

Címke: Demszky Gábor

97 cikk 1/10 oldal

Metrókorrupció: külön eljárás a Siemens ügyében

A hatóság korábban a Siemens-ügyet az OLAF jelentése alapján különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés és más bűncselekmények miatt elrendelt eljárásban vizsgálta.

A balliberális káderpolitika eszköze a zsarolás

Medgyessy nem érti, hogy miért nem lehet miniszterelnök az, aki korábban fedett hírszerző volt, Gyurcsány pedig nem fogja fel, mi a különbség a hazugság és az igazságbeszéd között.

Az SZDSZ öröksége a mai napig érezhető

Az SZDSZ már lassan egy évtizede nem politikai tényező, öt éve pedig jogilag is megszűnt. Azonban az embernek mégis olyan érzése van, mintha a szabad demokraták szelleme a mai napig velünk élne. Sőt, Demszky Gábor volt főpolgármester, aki liberálisabb a liberálisoknál is a közelmúltban bejelentette, visszatérne a politikába, pedig Demszky és az SZDSZ-es haverjai alatt a főváros gyakorlatilag inkább visszafejlődött, semmint előre. Az ECHO TV Informátora felelevenítette a Demszky-érát, valamint elemezte a liberális szellemiség térnyerését.

Visszatérne a politikába a volt főpolgármester

Budapest egykori SZDSZ-es vezetője a kedden megjelent, sokszor zavarba ejtően zavaros interjúban elárulta, hogy bár még nincs döntés, de ha lesz mögötte „intellektuális és tárgyi erő”, akkor elindul.

Demszky Gábor segítségre szorul

Interjút adott a volt főpolgármester, a néhai SZDSZ egykori elnöke. A beszélgetést vélhetően hiba volt közzétenni.

Foglalkozása: vőlegény

Rengetegen kommentelték az Ötödször is megnősült Demszky Gábor című minapi hírt: „Leghosszabb kapcsolatát Budapesttel folytatta, de az is nagyon megromlott…”
97 cikk 1/10 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.