2023. december 8., péntek, Mária napja

Címke: demokrata párt

67 cikk 1/7 oldal

Újabb gyanús csomagot küldtek egy demokrata párti aktivistának

Újabb, immár a második gyanús csomagot küldtek postán annak a Demokrata Párt mellett elkötelezett kaliforniai milliárdosnak, aki arról közismert, hogy hirdetésekben kampányol Donald Trump amerikai elnök hivatali elmozdításáért.

Egyre mélyebbre ás Mueller

Több szálon is haladnak a „fedek”, az amerikai szövetségi hatóságok Donald Trump személyes hálójának feltérképezésében, és a felelősségre vonásokban.

Megosztott Donald Trump ellenzéke

A Demokrata Párt megosztottsága volt a legszembetűnőbb momentum a hét amerikai szövetségi államban tartott előválasztásokon, amelyek a novemberi kongresszusi voksolásra szűrték a jelöltek mezőnyét.

Matteo Renzi távozott a balközép Demokrata Párt éléről

Hivatalosan is benyújtotta lemondását Matteo Renzi az olasz balközép Demokrata Párt (PD) főtitkári tisztségéről hétfőn a parlamenti választásokon elszenvedett vereség miatt. A PD-t ideiglenesen Maurizio Martina főtitkár-helyettes vezeti tovább.

Királycsinálót keresnek Rómában

Egyelőre nincs túl sok foganatja azoknak a felhívásoknak, amelyekben a múlt vasárnapi olasz választások győztesei a harmadik helyen végzett Demokrata Pártot próbálják koalícióra bírni.
67 cikk 1/7 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.