2021. július 29., csütörtök, Márta, Flóra napja

Címke: Dél-afrikai Köztársaság

20 cikk 1/2 oldal

Elfogatóparancsot adtak ki Dél-Afrikában Grace Mugabe ellen

Elfogatóparancsot adtak ki Dél-Afrikában Grace Mugabe, Robert Mugabe tavaly megbuktatott zimbabwei elnök felesége ellen, akit azzal vádolnak, hogy egy johannesburgi elegáns szállodában 2017-ben megvert egy 20 éves nőt – közölte a dél-afrikai rendőrség szerdán.

Büntetése egy részének elengedését kérte Pistorius

Büntetése egy részének elengedését kérte fellebbezésében a szándékos emberölésért elítélt Oscar Pistorius paralimpiai futóbajnok a dél-afrikai alkotmánybíróságtól – derült ki a kedden nyilvánosságra hozott törvényszéki iratokból.

Rendőrnek öltözött fegyveresek követtek el nagy értékű rablást

Legalább másfélmillió dollárt raboltak el rendőrnek öltözött fegyveresek a johannesburgi nemzetközi repülőtéren, miután járműveikkel behajtottak a légikikötő egyik biztonsági területére és feltartóztatták a biztonsági őröket – közölte csütörtökön a Times Live című dél-afrikai lap.

Három kontinensen telelnek a magyarországi gólyák

Három kontinensen, mintegy 8 ezer kilométeres vonalon szétszóródva telelnek a magyarországi fehér gólyák – derül ki a rajtuk elhelyezett műholdas jeladók adatainak elemzéséből.
20 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.