2022. október 2., vasárnap, Petra napja

Címke: Deák Bill Gyula

9 cikk 1/1 oldal

Mi kell a blueshoz?

Talán Deák Bill Gyula sem álmodott arról, hogy hetvenesztendősen ünnepelt sztárként áll majd tízezer fős közönsége előtt, amely csakis érte zarándokol el a Papp László Budapest Sport­arénába.

Blueszal ünnepel a hetvenéves Bill kapitány

Egy nappal születésének hetvenedik évfordulója után tartja meg életműkoncertjét a magyar blues koronázatlan királya a Papp László Budapest Sportarénában.

Az öreg király a szemünkbe néz

Nem tudhatom, milyen lehet azoknak hallgatni Deák Bill Gyulát, akiknek nem családi alapélmény a Rossz vér, az István, a király és a Hobo Blues Band első négy sercegő bakelitje.

Rockfesztivál Budapest először, a Kincsem Parkban

Szokatlan helyszínen, a Kincsem Parkban rendezik a Rockfesztivál Budapestet, amelyet első ízben tartanak meg szeptember 8-án és 9-én. A fellépők között lesz mások mellett a Karthago, a Skorpió, a P. Mobil, a Piramis és a Beatrice.

Újra együtt zenél Bill és Hobó

Újra együtt lép fel Deák Bill Gyula és Földes László Hobó az augusztus 13. és 20. között tartandó Kolozsvári Magyar Napokon – jelentették be egy csütörtöki kolozsvári sajtótájékoztatón a fesztivál szervezői.

Robbanásokkal tarkított csatajenetek és tűzijáték is szerepel a darabban

Robbanásokkal tarkított csatajelenetek, kigyulladó szekerek, tűzijáték és trikolór színű bengáli tűz is várható a Koltay Gábor rendezte Itt élned, halnod kell című zenés történelmi játék előadásain június 17-én és 18-án a fővárosi Hősök terén – hangsúlyozta az MTI-nek Török Ferenc, a nagyszabású produkció pirotechnikai felelőse.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.