2022. január 19., szerda, Sára, Marió napja

Címke: Dávid Ilona

11 cikk 1/2 oldal

Növelte árbevételét tavaly a MÁV-csoport

Adózott eredménye 7,8 milliárd forint volt, 4,2 milliárddal alacsonyabb az egy évvel korábbinál és 0,8 mil­liárddal több a tervezettnél.

Év végére tovább csökkenhet a MÁV adóssága

Év végére 54 milliárd forintra csökkenhet a MÁV adósságállománya, amely 2010-ben még 300 milliárd forint volt – mondta Dávid Ilona, a MÁV elnök-vezérigazgatója kedden egy Szombathelyen rendezett vasútfejlesztési konferencia előtt újságíróknak.

Megújult a balatonfüredi vasútállomás és a buszpályaudvar

Több mint 1,1 milliárd forintból újult meg a balatonfüredi közlekedési csomópont és környezete. A fejlesztésnek köszönhetően kibővült, energiatakarékosabbá vált és korszerűsödött a vasútállomás és a buszpályaudvar.

Zökkenőmentesen vette át a HÉV-et a fővárostól a MÁV

Zökkenőmentesen vette át a HÉV-et a fővárostól a MÁV-csoport, a vasúttársaság már rendelkezik a tulajdonosi jogok gyakorlását biztosító szerződésekkel, a BKV Zrt. és a HÉV-ágazat szétválása rendben lezajlott és az utasok sem vettek semmit észre az átállásból az utóbbi két hétben – mondta Dávid Ilona, a MÁV Zrt. elnök-vezérigazgatója csütörtökön sajtótájékoztatón, Budapesten.
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.