2024. július 18., csütörtök, Frigyes napja

Címke: Daniel Cohn-Bendit

8 cikk 1/1 oldal

Cohn-Bendit megijedt

A ’68-as lázadások egykori ikonikus arca, aki mára zöldpárti aktivista-politikussá alakult át egy 1933-1968-2018 háromszögben értékelte az eseményeket.

Törött tükör

Macron mögött valójában nincs senki, csak érdekek miatt vezetik az önjelölt vezért a miniszterek és tanácsadók, és ez mára mindenki számára világos.

Zuhan Macron népszerűsége

A francia baloldali-liberális, zöld képviselők értelmezésében az óvodai neutrális nevelés jelenti a haladást, a társadalomban semleges értékű állampolgárokra van szükség.

Jupiter, a hadvezér

A liberális, bevándorláspárti csapatok élén Emmanuel Macron áll, míg a népek önállóságát, nemzeti azonosságtudatát védelmezőket Orbán Viktor és Matteo Salvini olasz belügyminiszter vezényli.

Nyugat-Európa vak civilizációnk nyomasztó problémáira

Aymeric Chauprade szerint nem kell még készpénznek venni azt a minapi hírt, miszerint a volt zöldpárti európai képviselő, Daniel Cohn-Bendit kerülhet Emmanuel Macron francia elnök kormánypártja.

Vörös Dani újra lendületbe jön

Nemcsak Európának, talán a Macron-pártnak is jót tenne, ha Cohn-Benditet hagynák nyugalmi állapotban, zavaros mozgalmi múltjával.

Listavezető lehet Cohn-Bendit

Az Orbán-ellenes, pedofília gyanújába is keveredett politikus visszahozása a politikába sokak szerint őrültség, ugyanakkor Macronnak jól jöhet a karakteres képviselő.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.