2022. augusztus 19., péntek, Huba napja

Címke: daimler

22 cikk 1/3 oldal

Leállította egy dízelmotorjának szállítását a Daimler

A Daimler AG leállította egy tehergépjármű-dízelmotor szállítását, mivel bizonyos terhelési kondíciók mellett nitrogén-oxid-kibocsátása meghaladta a megengedett értéket - jelentette be vasárnap a német járműipari konszern.

Hazudik a program

Miközben mindenki azt gondolta, hogy a VW által gerjesztett skandalum lassan elcsitul, az Audi vezérigazgatójának letartóztatása újra lángra lobbantotta az ügyet.

Itt a bejelentés a német dízelcsúcsról

Több mint ötmillió dízelautó szoftverfrissítését végzik el önként a gyártók annak érdekében, hogy csökkenjen a járművek károsanyag kibocsátása – jelentették be szerdán Berlinben, a dízelcsúcs után tartott sajtótájékoztatón.

A botrányok ellenére növeli profitját a Volkswagen

Brüsszelben és Berlinben ugyanakkor meg vannak győződve arról, hogy a VW, az Audi, a Porsche, a BMW és a Daimler évtizedek óta összejátszik fejlesztési és gyártási kérdésekben.

Robottaxival kísérletezik a Continental

A német autóipari alkatrész és berendezés beszállító konszern, a Continental önvezető robottaxi technológia kifejlesztésén dolgozik.

Kínában bővíti az elektromosautó-gyártó kapacitását a Daimler

A német Daimler konszern és kínai együttműködő partnere, a BAIC Motor Corporation 2020-ig 5 milliárd jüant (647 millió euró) fordít az elektromos autók gyártásához és az üzemeltetésükhöz szükséges infrastruktúra létrehozására.
22 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.