2019. szeptember 17., kedd, Zsófia napja

Címke: Dagesztán

16 cikk 1/2 oldal

Azonosították a terroristavezér holttestét

Megtalálták és azonosították Doku Umarov csecsen terroristavezér holttestének maradványait – közölte szerdán az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB).

Gránát robbant egy dagesztáni iskolában, egy diák meghalt

Gondatlanságból felrobbanó gránát miatt vesztette életét egy diák, legalább 11 másik pedig megsérült hétfőn a dél-oroszországi Dagesztán Agvali nevű településének egyik iskolájában – közölte az Interfax orosz hírügynökség a tagköztársaság belügyminisztériumára hivatkozva.

Legalább tíz halottja van egy terrorellenes bevetésnek Dagesztánban

Legalább tíz ember vesztette életét egy terrorellenes bevetésben, amelyet az Oroszországhoz tartozó észak-kaukázusi Dagesztánban hajtottak végre, az áldozatok között van az orosz különleges alakulatok (Specnaz) négy tagja, és legalább hat szélsőséges is – közölte pénteken az Interfax orosz hírügynökség biztonsági forrásokra hivatkozva.

Az IÁ vállalta a dagesztáni merénylet elkövetését

Az Iszlám Állam (IÁ) nevű dzsihadista szervezet vállalata a keddi dagesztáni merényletért a felelősséget, amelyben felrobbantották az orosz belügyminisztérium műveleti csoportjának két járművét – közölte szerdán a Reuters hírügynökség.
16 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.