2024. június 15., szombat, Jolán, Vid napja

Címke: Czibere

20 cikk 1/2 oldal

Czibere Károly segélyadományokat adott át Kárpátalján

Tartós élelmiszerekből álló segélyadományt és pénztámogatást adott át ünnepélyesen 8,2 millió forint összértékben Czibere Károly, az Emmi szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára és Juhász Márton, a Magyar Református Szeretetszolgálat (MRSZ) ügyvezető igazgatója csütörtökön Beregszászon a város szociális és kórházi konyháinak, a református egyházi ingyenkonyháknak és a Sámuel Alapítványnak.

Czibere: közös jövő építésében érdekeltek a romák és a nem romák

A közös jövő építésében érdekeltek a romák és a nem romák Magyarországon, a társadalom csak akkor lehet erős, ha benne az összetartozás és az együttműködés kultúrája érvényesül – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára csütörtökön Budapesten.

Czibere: továbbra is fokozottan kell figyelni a hajléktalanokra

A kormány azt kéri, hogy továbbra is fokozott figyelmet fordítson mindenki a hajléktalanokra, valamint a településeken elszigeteltségben, magányosan élő emberekre a várható újabb, a szokottnál hidegebb időjárás miatt – mondta az Emmi szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára hétfői budapesti sajtótájékoztatóján.

Czibere: négyezer hajléktalan ember kap naponta meleg ételt négy éven át

Négy éven át négyezer hajléktalan ember kaphat meleg ételt hétköznaponként, összesen négymilliárd forintból a fedél nélkülieket segítő és ellátó intézményeken keresztül egy most induló, uniós és hazai forrású programnak köszönhetően – jelentette be Czibere Károly, az Emmi szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára csütörtökön Budapesten.

Az állami gondozás alatt álló 12 év alatti fiatalok már nevelőszülőknél élnek

Az állami gondozás alatt álló 12 év alatti fiatalok 90 százaléka már nevelőszülőknél él, a többiek pedig csak azért nem, mert különleges szükségleteik miatt intézményi ellátásra szorulnak – közölte a szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár szerdán egy budapesti nevelőszülőnél tartott sajtótájékoztatóján.
20 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.