2024. június 15., szombat, Jolán, Vid napja

Címke: Czeglédy

44 cikk 1/5 oldal

Nincs törvényi alapja Czeglédy panaszának

A Legfőbb Ügyészség álláspontja szerint nincs törvényi alapja a DK és az MSZP egykori jogásza, a letartóztatásban lévő Czeglédy Csaba ismételt panaszbeadványának.

Czeglédyre vallott a vádlott

Az MSZP és Gyurcsány Ferenc ügyvédjeként ismert Czeglédyt egy másik ügyben mintegy hatmilliárd forintos költségvetési csalással gyanúsítják.

Czeglédy pénzzel segítette az MSZP-t és a DK-t

A 2010-es kormányváltás utáni időkben, amikor elzárultak a pénzcsapok, Czeglédy Csaba cégei és az iskolaszövetkezeti hálózat lett a baloldal fő támogatója, túlélésének anyagi biztosítéka.

Gyurcsány hallgat a tiltott pártfinanszírozásról

Zuschlag János néven csak egy politikai szédelgőt ismerek – ezzel hárította el Gyurcsány Ferenc, hogy miért nem hajlandó kommentálni az egykori ifjúsági szocialista politikus állításait.

Zuschlag János kitálalt Czeglédyről

A börtönt is megjárt volt szocialista politikus részletesen beszámolt egykori párttársa gazdasági-politikai felemelkedéséről.

Czeglédy újabb ügyét vizsgálják

A szocialista politikus cége kölcsönöket nyújtott a ZTE labdarúgócsapatának, ami kimerítheti a jogosulatlan pénzügyi tevékenység bűntett gyanúját.
44 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.