2024. július 18., csütörtök, Frigyes napja

Címke: csoportok

8 cikk 1/1 oldal

Segítség az eltérő fejlődésű gyerekeknek

Óriási segítséget jelenthetnek az eltérő fejlődésű gyermeket nevelő szülők számára a főváros XIII. kerületében induló csoportos foglalkozások.

Puccos sorsolás a Kremlben

Sajnos mi csak kívülállóként figyelhetjük, hogy pénteken Moszkvában kisorsolják a jövő évi labdarúgó-világbajnokság csoportbeosztását.

Vb-2018 – Kialakultak a sorsolási kalapok

Peru kijutásával eldőlt, hogy a résztvevő válogatottak melyik kalapból várhatják a jövő nyári, oroszországi labdarúgó-világbajnokság december elsejei, moszkvai sorsolását.

Még négyesélyes a zűrös I csoport

Nem túlzás a labdarúgó-világbajnoki selejtezősorozat meglepetéscsapatának nevezni Szíriát: a háború sújtotta ország eljutott Ázsia pótselejtezőjébe.

Szíria: légicsapást mértek az Aszad-ellenes csoportokra

Két ember meghalt, miután szerdán az Oroszország által előző nap a térségre meghirdetett tűzszünet ellenére légicsapást intéztek az Aszad-ellenes csoportok egyik erősségének számító, Damaszkusztól keletre fekvő Duma városa ellen – közölte az Emberi Jogok Szíriai Megfigyelő Központja (OSDH).

Szíriában csaknem száz felkelő csoport elfogadta a tűzszünetet

Csaknem száz szíriai felkelő csoport beleegyezett, hogy két héten át tartják magukat a tűzszüneti megállapodáshoz, ha a damaszkuszi kormány nem folytatja ellenük a harcot a terrorizmus elleni küzdelemre hivatkozva – jelentette be pénteken az ellenzéki csoportokat tömörítő Tárgyalási Főbizottság.

Az orosz erők „elpusztították” a vadászbombázó lezuhanásának térségében tevékenykedő fegyveres csoportokat

Az orosz és a szíriai fegyveres erők „megsemmisítették” azokat a szíriai lázadócsoportokat, amelyek a kedden a török légierő által lelőtt orosz vadászbombázó becsapódásának térségében tevékenykedtek, és az incidens után megölték a gép egyik katapultáló pilótáját – közölte Igor Konasenkov vezérőrnagy, az orosz védelmi minisztérium szóvivője csütörtökön.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.