2023. december 5., kedd, Vilma napja

Címke: Csontos János

23 cikk 1/3 oldal

Ma Csontos Jánosra emlékeznek tisztelői

A Magyar Idők főmunkatársára halálának első évfordulóján családja, kollégái, építész barátai emlékeznek az építész-publicistára, filmrendezőre.

Nyugodj békében, Csontos János!

A gyászoló család, a rokonok, az ismerősök és a Magyar Idők szerkesztőségének munkatársai vettek szombaton végső búcsút Csontos Jánostól.

Kétezer-egyszáz leütés

Épp föl akartunk hívni, hogy írj egy jó vezért a médiáról. De Liszkay és Csermely is üzent, én pedig azóta keresgetem az ijedtükben szanaszét szaladt szavakat rólad.

Száz fejezet, örök jelen idő

Vezető hír lett belőled, drága János, és könnyek között írom a nekrológodat. Neked, aki az elmúlt két és fél évben alapemberem voltál, ha valakit el kellett siratni.

Elhunyt Csontos János

A József Attila-díjas írót, költőt, újságírót, televíziós szerkesztőt és kultúraszervezőt, a Magyar Idők főmunkatársát életének 56. évében hétfőn hajnalban érte a halál.

Egy kapcsolat lehetőségei

Az Orczy Kultúrkert Egyesület által kezdeményezett közös gondolkodás célja az, hogy felhívja a figyelmet a film és az irodalom kapcsolatában rejlő lehetőségekre.

Ikonikus és aktuális helyszínek

Két nagyon fontos kötetet jelentetett meg az Orpheusz Kiadó: Csontos János beszélgetéseit tartalmazza mindkettő.
23 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.