2020. február 20., csütörtök, Aladár, Álmos napja

Címke: csonkítás

8 cikk 1/1 oldal

Megcsonkították a 3 éves kislányt migránsok Londonban, majdnem belehalt

Életképek a Sadiq Khan által vezetett Londonból: Egy hároméves bevándorló kislányon sürgősségi sebészeti beavatkozást kellett végezni, mivel megcsonkították a kislány nemi szervét. Nem új keletű bűncselekményről van szó, több ezer hasonló esetről tudnak az Országos Egészségügyi Szolgálatnál, azonban csak nagyon kevés sikeresen lezárt büntetőeljárás van.

Több mint 200 millió nőt csonkítottak meg világszerte

Több mint 200 millió lány és asszony szenvedte el nemi szervének megcsonkítását az ENSZ gyermekjogi szervének (UNICEF) 30 országra épülő friss kutatása alapján, ez az adat jóval magasabb, mint a korábbi becslések voltak.

Az Iszlám Állam terroristái megszilárdították hatalmukat Líbiában

Az Iszlám Állam terroristái megszilárdították hatalmukat Líbia középső vidékein, emberrablásokkal, kínzásokkal, kivégzésekkel, lefejezésekkel, csonkításokkal tartva rettegésben a helybélieket – hozta nyilvánosságra legújabb jelentésében az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága Genfben.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.