2019. május 27., hétfő, Hella napja

Címke: csongrád megyei főügyészség

28 cikk 1/3 oldal

Jogerősen is elítélhetik Botka kollégáit

Két szegedi büntetőper is tavasszal folytatódhat másodfokon: a parkolási botrány kapcsán a Gyulai Törvényszék, a Szeviép-ügyben a Szegedi Törvényszék tart majd tárgyalást.

Vádat emeltek Czeglédy Csaba és húsz társa ellen

A főügyészség a bűnszervezet működésében való közreműködésük szerint különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntette és hamis magánokirat felhasználásának vétsége miatt emelt vádat.

Szeviép-ügy: Szegeden vizsgálódnak

Szabó Bálint azért tett feljelentést Polt Péter legfőbb ügyésznél, mert szerinte az első fokon lezárult perben – politikai befolyásra – nem vizsgálták a mélyebb összefüggéseket.

Újabb eljárás lehet Botkáék ügyeiből

Egy héten belül másodszor tett hűtlen és hanyag kezelés miatt feljelentést Szabó Bálint, a jogász ezúttal a dorozsmai nagybani piac értékesítése miatt fordult a hatóságokhoz.

Szeviép-ügy: vizsgálatot indított a főügyészség

Feljelentéskiegészítés részeként vizsgálja a Csongrád Megyei Főügyészség Szabó Bálint Szeviép-ügyben tett feljelentését, amelyet a törvény szerint egy hónapon belül kell elbírálni.

Újabb nyomozás indulhat ma a Szeviép-ügyben

Szabó Bálint bűnszervezetben elkövetett csődbűntett, pénzmosás, tiltott pártfinanszírozás, hivatali visszaélés, vesztegetés és más bűncselekmények gyanújával tett feljelentést.

Rács mögött maradhat Czeglédy Csaba

Szinte biztosra vehető, hogy a Csongrád Megyei Főügyészség indítványozni fogja a július 5-én lejáró kényszerintézkedés határidejének meghosszabbítását.
28 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.