2024. április 20., szombat, Tivadar napja

Címke: csokonai színház

5 cikk 1/1 oldal

Mérgező titkok

Egy nő, aki mindenáron győzni akart, betegen, begyógyszerezve, családja által magára hagyva omlik össze a debreceni Csokonai Színház novemberben bemutatott darabjában.

Gemza Péter lesz a debreceni Csokonai Színház új igazgatója

Gemza Péter eddigi művészeti vezető veszi át a debreceni Csokonai Színház vezetését július 1-től Ráckevei Anna eddigi igazgatótól, akinek a vezetői megbízatása június 30-án jár le. Az új igazgató személyéről 36 szavazattal, egyhangúlag döntött csütörtökön a debreceni közgyűlés.

Olaszországban vendégszerepel a debreceni Csokonai Színház

Az olaszországi Ravennában vendégszerepel október 14-e és 23-a között a debreceni Csokonai Színház és a Kodály filharmonikus zenekar – közölte a színház sajtószolgálata csütörtökön az MTI-vel.

150 éves a debreceni Csokonai Színház: kiállítások, díszelőadás

Különleges ajándékot kapott a 150 éves debreceni Csokonai Színház: a jelenlegi társulat 26 tagjának portréjával bélyeget adott ki a Magyar Posta, amiért Ráckevei Anna színházigazgató mondott köszönetet a Színház az egész világ, Kultúra és előadóművészet a világ bélyegein című kiállítás megnyitóján szerda este.
5 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.