2024. május 27., hétfő, Hella napja

Címke: csőd

70 cikk 1/7 oldal

Kártalanítják a Real Reisen utasait

Az iroda külföldön tartózkodó több mint negyven utasát a napokban hazaszállítják, két további csoport azonban már nem tud elindulni a görögországi pihenésre.

Csődbe vitt irodalom

A helyzet a 90-es évek közepétől folyamatosan romlott, és a 2000-es évek közepére már olyan beltenyészetté torzult a kortárs magyar irodalom, amelyben alig akadtak üdítő kivételek.

Csődbe ment az Ikarus Egyedi

A mátyásföldi járműgyártó arra kérte a kormányt, hogy a társaságot minősítse stratégiailag kiemelt jelentőségű gazdálkodó szervezetnek, és vegyen részt a reorganizáció folyamatában.

Végig a saját úton

A Magyar Nemzeti Bank kutatása arra világít rá, hogy a magyar kormány – szemben a mediterrán országokkal – felismerte, hogy a 2008-as krízis kezelésére a hagyományos módszereket nem lehet alkalmazni.

Felgyorsulhat a Jobbik széthullása

Pongrátz András felszólította a párt vezetőit, hogy ne hivatkozzanak többet bátyjára, a Jobbik alakuló ülésén felszólalt Pongrátz Gergelyre.
70 cikk 1/7 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.