2020. május 29., péntek, Magdolna napja

Címke: Csöbör Katalin

6 cikk 1/1 oldal

Heroikus küzdelemben győzött Csöbör Katalin

A személyemet ért támadások után a feszültség miatt sírva jelentettem be, hogy én nyertem, keserű volt az örömöm – jelentette ki a Magyar Időknek adott interjújában Csöbör Katalin.

Eredményes volt Miskolcon a korábbi rendteremtés

A város tovább kívánja javítani a közbiztonság helyzetét, ezért 1,6 milliárd forintból fejlesztik a térfigyelő rendszert, további jelentős számú kamerát helyeznek ki a városban.

Jövőre megkezdődhet az M30-as továbbépítése Kassa felé

Elsődleges cél, hogy ez év végére elkészüljenek az M30-as autópálya Miskolc és a szlovák határ közötti szakaszának rendezési tervei, és akkor jó eséllyel jövő tavasszal megkezdődhet az út építése Kassa felé – mondta Demeter Ervin sajtótájékoztatón Miskolcon, csütörtökön.

Így is lehet: Miskolcon közösen ünnepeltek a pártok

Miskolcon ismét közös volt az ünnep: a város Hösök terén lévő emlékművénél egyaránt ott volt, emlékezett és koszorúzott a Fidesz, a KDNP, az MSZP, a Jobbik, az Együtt a Korszakváltók Pártja, az 56-os szervezetek, a vitézi rendek, a politikai foglyok, valamint több civil és társadalmi szervezet képviselője, az 1956-os történésekben résztvevők a péntek délutáni ünnepi rendezvényen.

Európa bádogkontinenssé válhat

Csöbör Katalin szerint Európa bádogkontinenssé, sátortáborrá fog válni a hatalmas migráció miatt, ha nem védi meg határait. A miskolci fideszes országgyűlési képviselő csütörtöki sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: határok nélkül nincs ország, „mi nem világállamot akarunk, hanem saját országot és saját Európát”.
6 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.