2024. február 29., csütörtök, Szökőév napja

Címke: Cserháti Péter

30 cikk 1/3 oldal

Tervezhetik az új központi kórházakat

Cserháti Péter, az EBP miniszteri biztosa lapunknak elmondta: a tervpályázat kiírások alapján a jelentkezéseket október 8-ig kell beküldeni.

Megújul az informatikai és orvosi eszközállomány

Tizenhétmilliárd forintból új orvosi gépeket, eszközöket, hárommilliárdból pedig korszerű informatikai eszközöket szereztek, illetve szereznek be ezekben a hetekben a fővárosi kórházak.

Megfelelő ütemben halad a fővárosi kórházfejlesztés

Mint emlékezetes, tavaly szeptemberben hét, majd decemberben további kilenc fővárosi és Pest megyei szakrendelő fejlesztéséről döntött a kormány, összesen több mint 40 milliárd forint kerettel.

Miniszterelnöki megbízott a szuperkórházprojekt élén

Az elmúlt harminc év legnagyobb fővárosi kórházfejlesztése kezdődött el, a zöldmezős beruházásban épülő új dél-budai centrumkórház pedig az Egészséges Budapest program kiemelt beruházása.

Próbatétel

Több százan, de akár több ezren is lehetnek az országban olyan súlyos idegrendszeri sérültek, akiknek rövidebb-hosszabb ideig nem tud érdemben segíteni az egészségügy.
30 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.