2022. november 29., kedd, Taksony napja

Címke: Cserepes sori piac

27 cikk 1/3 oldal

Csökken a Cserepes sori piac bevétele

Botka Lászlónak vissza kellene hívnia a Cserepes sori piac éléről Rácz Attilát – közölte Német Ferenc, a Fidesz szegedi elnökségi tagja.

Új felmondás az árusoknak Szegeden

A szegedi Cserepes sori piac nyolc kereskedőjének július 31-i hatállyal ismét felmondták a bérleti szerződését, de a kör várhatóan bővül.

Büntetőügyek Szegeden

Hivatali visszaélés megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás folyik a szegedi főjegyző ügyében.

Szegeden nem szűnnek a botrányok

A szegedi kereskedők transzparenseken üzentek Botka László MSZP-s polgármesternek, aki fizetett politikai cirkuszról beszélt.

Visszahívnák a piacvezért a szegedi kereskedők

A Cserepes sori Piac Kft. ügyvezetőjének, Rácz Attilának a felmentését, a felmondások megsemmisítését és a tárgyalások azonnali folytatását kezdeményezik a kereskedők a szegedi közgyűlés pénzügyi és vagyongazdálkodási bizottságának szerdai ülésén – erről Szabó Bálint, az árusok képviselője tájékoztatta a Magyar Időket.

Újabb tüntetést tartanak Szegeden

A megfélemlítés ellenére megtartják nagyszabású tüntetésüket a Cserepes sori piac kereskedői Szegeden – mondta lapunknak az árusok képviselője.

Autós demonstráció és tiltakozás Szegeden

Újabb tüntetéseket szerveznek Szegeden a Cserepes sori piac kereskedői, akik attól tartanak, hogy bezár a létesítmény, és száz munkahely szűnik meg.

A szegedi városháza elé vonultak a kereskedők

Határozatlan idejű tüntetéssorozatot kezdtek tegnap a városháza előtt a szegedi Cserepes sori piac kereskedői, akik a létesítmény bezárása és az új díjszabás ellen demonstrálnak.
27 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.