2022. augusztus 19., péntek, Huba napja

Címke: Cseh Tamás

23 cikk 1/3 oldal

Millennium a magnólialigetben

Bakonybél önkormányzata és a bencés monostor közössége augusztusban három egymást követő hétvégén rendezvények sorozatával ünnepli a millenniumot.

Úristen, hol vagyok?

Cseh Tamás hagyatéka a magyar kulturális örökség része. 75. születésnapjáról különszámmal emlékezett meg az Irodalmi Magazin.

Maszk nélkül Isten előtt

A nagy hármas: Cseh Tamás, Bereményi Géza és Másik János dalai csendülnek fel a MOM Sportban, a Get Closer Concerts szervezte születésnapi emlékkoncerten, 2018. január 21-én.

Hangfoglaló Program: 20 zenekar és 88 klub kapott támogatást

Húsz induló zenekar és 88 klub kapott támogatást az NKA Hangfoglaló (korábban Cseh Tamás Program) új évada első két alprogramjában. A nyertes előadók hang- és képfelvétel elkészítésére összesen 40 millió, a klubok koncertek szervezésére 196,5 millió forintot fordíthatnak.

Cseh Tamásra emlékeznek Bakonybélben

Filmvetítéssel és tábortűz melletti közös énekléssel tisztelegnek Cseh Tamás előtt az Énekmondók Emlékezete című rendezvényen szombaton Bakonybélben – közölték a szervezők az MTI-vel.

Rock, opera és szobamozi

Összegyűjtik a „nem normális” embereket, azokat, akik nagyon is normálisak, csak éppen „korszerűtlen” módon a nyitottságot, kíváncsiságot, személyességet és minőséget képviselik.

Makacsul és tetszés szerint

Cseh Tamás születésnapját ünnepeltük január 22-én az Ad Libitum zenekarral – a név tetszés szerintet jelent – a Cseh Tamás Archívum budavári szentélyében.

Cseh Tamás-emlékest lesz Veszprémben

Bemutatják A Szent Korona és koronázási kincseink nyomában című filmet, könyvbemutatók várják az érdeklődőket és Cseh Tamásra emlékeznek dalaival a magyar kultúra napja alkalmából Veszprémben – tájékoztatta hétfőn az MTI-t a város polgármesteri hivatalának sajtószóvivője.
23 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.